Home Profiel Diensten Contact

Pim Dusťe

Tijdens mijn studie bedrijfseconomie aan de HEAO heb ik het proces naar ISO-certificering begeleid van een MKB onderneming (handel in isolatiemateriaal, dakdekker, projectbouw van koel-vrieshuizen). Als afstudeeropdracht heb ik onderzoek gedaan naar de mogelijkheid tot implementatie van Activity Based Costing bij een internationaal productie bedrijf.

Ter verdieping en verbreding van mijn financieel administratieve en fiscale kennis heb ik tweeŽnhalf jaar ervaring opgedaan in de accountancy. Naast mijn werk volgde ik een opleiding voor Certificerend Accountant.

Vervolgens ben ik bij een franchise organisatie verantwoordelijk geweest voor de financiŽle administratie van het hoofdkantoor. Ook vervulde ik de rol van accountant voor de franchisenemers.

De uitdaging in het oplossen van vraagstukken, het neerzetten van structuur en het leveren van capaciteit wanneer nodig, heeft mij doen besluiten als interim professional te gaan werken. Zes jaar heb ik met plezier gewerkt aan diverse opdrachten binnen mijn vakgebied. Een greep uit de opdrachten: credit-management, risk management, business control, corporate governance, proces management en verander management. In deze periode heb ik in de keuken mogen kijken van: een handelsonderneming in kampeerartikelen met gevestigde merken, Nederlands grootste bank, Nederlands grootste elektronica concern (in de medische  divisie) en de Nederlandse dochtermaatschappij van een grote franse kaas producent.

Bij deze laatste onderneming ben ik drie jaar Business Controller geweest en lid van het MT.

Ter ondersteuning van mijn werkzaamheden heb ik met succes mijn post-HBO opleiding Leergang Controller afgerond.

Een ruime brede ervaring, waar u gebruik van kan maken.